AGENDA

Stadsbader rouwt om plotse verlies van iconische captain of industry Désiré Stadsbader

Stadsbader rouwt om plotse verlies van iconische captain of industry Désiré Stadsbader

Algemeen / Gemaakt op maandag 18 september 2023

Geheel onverwacht is captain of industry Desiré Stadsbader vrijdag overleden. Er kwam een abrupt einde aan zijn leven op het golfterrein te Knokke-Heist terwijl hij zijn lievelingssport beoefende. In de tweede generatie leidde hij het bedrijf, dat na WO II door zijn vader (Désiré Stadsbader senior) was opgericht, naar grotere hoogte. Tot Stadsbader een begrip werd in de bouwwereld. De onvolprezen Désiré junior zorgde niet alleen voor een kwantumsprong van het familiebedrijf maar organiseerde ook zijn opvolging (met stiefzoon en huidig CEO Dominique Valcke) en zo de continuïteit van het hoog aangeschreven familiebedrijf op een exemplarische wijze.

 

LEES MEER
Brooklyn verijst als een duurzame fenix uit zijn as.

Brooklyn verijst als een duurzame fenix uit zijn as.

Algemeen / Gemaakt op vrijdag 15 september 2023

Op 2 juni 2021 zag Ubbe Descamps, CEO van Brooklyn, het kloppend hart van zijn bedrijf in vlammen opgaan. Maar hij bleef niet bij de pakken zitten. Vijftien maanden later pronkte er al een nagelnieuw gebouw op de hoofdsite. Met het oog op de toekomst maakte Ubbe het spectaculaire gebouw zo energiezuinig mogelijk door het dak en de zijgevel maximaal vol te hangen met zonnepanelen. Energy Protect, het bedrijf van David Houthoofd, klaarde de klus op exemplarische wijze.

LEES MEER
Unizo heeft veel vragen bij Ventilus

Unizo heeft veel vragen bij Ventilus

Algemeen / Gemaakt op donderdag 14 september 2023

Unizo heeft de doos van Pandora, daaronder verstaan het dossier Ventilus, nog eens geopend. Op een persconferentie bij de West-Vlaamse multinational Skyline Communications werden alle argumenten contra nog eens op een rijtje gezet.
Skyline zou - als alles volgens plan loopt - de geplande hoogspanningslijn quasi vlak naast zijn deur zien opdoemen.
Als dat zou gebeuren, dan overweegt Skyline zelfs delokalisatie.

LEES MEER
 BKHK Gespot: Bessa Benelux

BKHK Gespot: Bessa Benelux

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 12 september 2023

Bessa Benelux: Voorbij Investeren en Bouwen naar Vertrouwen

Bessa Benelux is een dynamische investerings- en ontwikkelingsmaatschappij met een focus op het creëren van hoogwaardige kantoorgebouwen en retailvastgoed. De drijvende kracht achter hun inspanningen? Het scheppen van comfortabele en kwalitatievemet als doel een langdurige vertrouwensband opbouwen met al hun huurders.

De toewijding van Bessa Benelux beperkt zich echter niet alleen tot hun huurders; het reikt ook naar de kern van het retailvastgoed. Hier maken ze een opvallende keuze: ze geven de voorkeur aan renovatie boven nieuwbouw. Met deze strategie dragen ze hun steentje bij aan het herstel van enkele waardevolle juweeltjes in eigen land. Elk project is voor hen een kans om erfgoed nieuw leven in te blazen.

Bessa Benelux beheert:
✅ Cotton Park
✅ Cotton Industrie
✅ Cotton Kitchen

Ze nemen het voortouw in het ontzorgen van bedrijven door inspirerende en gestroomlijnde werkplekken te creëren, compleet met alle faciliteiten die nodig zijn. Op deze site werken er ongeveer 500 tot 600 werknemers.

Heb je een kans of een frisse uitdaging in gedachten die bij Bessa Benelux past? Ze staan er helemaal voor open om van je te horen!

LEES MEER
Haalt jouw bedrijf het 150e Label Sportbedrijf binnen?

Haalt jouw bedrijf het 150e Label Sportbedrijf binnen?

Algemeen / Gemaakt op donderdag 7 september 2023

Sinds de lancering van het Label Sportbedrijf - eind april 2022 - hebben 140 bedrijven de uitdaging omarmd en het label met succes behaald.

Wordt jouw bedrijf het 150e dat deze erkenning verdient? Wij dagen je uit!

Waarom meedoen? Het Label Sportbedrijf:
• erkent je inzet voor de gezondheid van je werknemers,
• biedt je de kans om je te profileren als werkgever die om zijn medewerkers geeft,
• verbetert de motivatie, de productiviteit en het welzijn van je team...
• ...wat uiteindelijk ook je bedrijf zelf ten goede komt!

LEES MEER
BKHK gespot: Push Your Limit

BKHK gespot: Push Your Limit

Voorstelling / Gemaakt op maandag 4 september 2023

Bij  Push your limits kan je terecht voor personal training, groepslessen, voedingsadvies, …

Als ervaren multi-sporter en coach helpt Inge je graag verder om je conditie te verbeteren. Daarnaast zet ze niet alleen in op jouw conditie maar graaft ze dieper om ook je inzicht, mindset, fysiek en mobiliteit te verbeteren.

"Samen werken aan kracht, uithoudingsvermogen en sportspecifieke vaardigheden" is haar motto. En geloof me, Inge is een dame van haar woorden!

Je vindt Push Your Limits in het Fitness Cotton Park

LEES MEER