AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
BKHK gespot: Push Your Limit

BKHK gespot: Push Your Limit

Voorstelling / Gemaakt op maandag 4 september 2023

Bij  Push your limits kan je terecht voor personal training, groepslessen, voedingsadvies, …

Als ervaren multi-sporter en coach helpt Inge je graag verder om je conditie te verbeteren. Daarnaast zet ze niet alleen in op jouw conditie maar graaft ze dieper om ook je inzicht, mindset, fysiek en mobiliteit te verbeteren.

"Samen werken aan kracht, uithoudingsvermogen en sportspecifieke vaardigheden" is haar motto. En geloof me, Inge is een dame van haar woorden!

Je vindt Push Your Limits in het Fitness Cotton Park 

Gerelateerd nieuws

 BKHK Gespot: Bessa Benelux

BKHK Gespot: Bessa Benelux

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 12 september 2023

Bessa Benelux: Voorbij Investeren en Bouwen naar Vertrouwen

Bessa Benelux is een dynamische investerings- en ontwikkelingsmaatschappij met een focus op het creëren van hoogwaardige kantoorgebouwen en retailvastgoed. De drijvende kracht achter hun inspanningen? Het scheppen van comfortabele en kwalitatievemet als doel een langdurige vertrouwensband opbouwen met al hun huurders.

De toewijding van Bessa Benelux beperkt zich echter niet alleen tot hun huurders; het reikt ook naar de kern van het retailvastgoed. Hier maken ze een opvallende keuze: ze geven de voorkeur aan renovatie boven nieuwbouw. Met deze strategie dragen ze hun steentje bij aan het herstel van enkele waardevolle juweeltjes in eigen land. Elk project is voor hen een kans om erfgoed nieuw leven in te blazen.

Bessa Benelux beheert:
✅ Cotton Park
✅ Cotton Industrie
✅ Cotton Kitchen

Ze nemen het voortouw in het ontzorgen van bedrijven door inspirerende en gestroomlijnde werkplekken te creëren, compleet met alle faciliteiten die nodig zijn. Op deze site werken er ongeveer 500 tot 600 werknemers.

Heb je een kans of een frisse uitdaging in gedachten die bij Bessa Benelux past? Ze staan er helemaal voor open om van je te horen!

LEES MEER
BKHK Gespot: Lefevere Industries – Group

BKHK Gespot: Lefevere Industries – Group

Voorstelling / Gemaakt op maandag 3 juli 2023

Onder de groep Lefevere Industries kan je Triplaco, Lefevere site en Xinix terugvinden. Graag geven we een beetje historiek mee over deze groep;

• 1900: Felix Lefevere start een ambachtelijke schrijnwerkerij
• 1922: De eerste arbeiders worden in dienst genomen in een nieuw pand in Kortrijk
• 1947: Lefevere maakt zijn eerste houten radiobehuizingen, de definitieve uitvalsbasis van het bedrijf. Later worden ook de tv-behuizingen gemaakt.
• 1954: Triplaco wordt opgericht voor de productie van laminaatplaten.
• 1994: Een deel van deze productie verhuist naar Tsjechië en worden er decoratief plaatmateriaal, akoestische wanden, houtmaatwerk en technische deuren gemaakt.
• 2017 Luc Billiet (Vader) geeft de fakkel door aan zoon Ludovic. Hij houdt zich bezig met het business development. De dochter ondersteunt mee en neemt de R&T, implementatie en optimalisatie voor haar rekening.

Verder sluiten we af met een leuk weetje: Felix Lefevere, coördineert het vastgoed op de Lefevere site. Felix zetelt trouwens ook mee in de raad van bestuur van ons BKHK Park.

Op de site bouwen ze ook verder. Zo komen er nog een tal magazijnen bij.

LEES MEER