AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Collectieve ophaalronde voor klein gevaarlijk afval | november 2023

Collectieve ophaalronde voor klein gevaarlijk afval | november 2023

Algemeen / Gemaakt op donderdag 26 oktober 2023

Hoe deelnemen?
Klik door naar onze website en schrijf je voor 22 november in voor onze collectieve ophaalronde. Tussen maandag 27 november en vrijdag 8 december 2023 komt Vanheede het afval van jouw bedrijf ophalen. Achteraf ontvang je de nodige attesten.

Waarom?
Deelname biedt niet alleen een financieel voordeel, je bent eindelijk op een correcte manier verlost van dat afval en je zet ook een klein stapje richting circulair ondernemen.

Voor wie?
Deze ophaalronde richt zich naar kmo’s en industriële bedrijven in West-Vlaanderen. Landbouwbedrijven kunnen hun klein gevaarlijk afval via andere kanalen laten ophalen.

Praktische informatie
Je vindt alle gedetailleerde informatie, de geactualiseerde prijzen per afvalsoort en een lijst met veelgestelde vragen op onze website.
Nog vragen? Contacteer ons.

Jurgen Bonte
Head of unit Bedrijventerreinen van de Toekomst
POM West-Vlaanderen
jurgen.bonte@pomwvl.be

Gerelateerd nieuws

Made in gaat op zoek naar het West-Vlaamse ‘Product van het Jaar’

Made in gaat op zoek naar het West-Vlaamse ‘Product van het Jaar’

Algemeen / Gemaakt op dinsdag 17 oktober 2023

Onze redactie gaat samen met u, beste lezer, op zoek naar het 'West-Vlaamse Product van het Jaar'. Na een dagenlange beraadslaging over de lijvige analyse-rapporten en de aartsmoeilijke weerstand tegen de professionele lobbyisten, heeft de jury een nu al legendarisch salomonsoordeel moeten vellen. Uit het overaanbod van inzendingen werd een finale selectie van 20 genomineerden gemaakt. Wie bij de gelukkigen hoort, dat lees je hieronder. Maar vooral: wie is jouw favoriet? Daar kan je voor stemmen door te surfen naar onze website. U stemt toch ook mee?

LEES MEER
Vraag een gratis waterscan aan!

Vraag een gratis waterscan aan!

Algemeen / Gemaakt op maandag 16 oktober 2023

De klimaatverandering zorgt ervoor dat naast energie ook water een kostbaar goed wordt voor ondernemingen.
Dankzij de waterscan van VLAIO spring jij binnenkort efficiënt om met water: jouw waterverbruik wordt gevisualiseerd en je ontvangt concrete suggesties voor waterbesparende maatregelen!

Kan ook jouw onderneming een duwtje in de rug gebruiken?

Vraag dan snel je gratis waterscan aan!

LEES MEER