AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Economie Harelbeke zoekt jou!

Economie Harelbeke zoekt jou!

Algemeen / Gemaakt op maandag 2 oktober 2023

Wij zoeken jou!
Economie Harelbeke is op zoek naar bedrijven die ruimte bieden voor netwerksessies van een 40-tal ondernemers in 2024 en 2025.
Zet je je bedrijf graag op een originele manier in the picture en ontvang je ons met open armen voor een avondactiviteit?
Dan zoeken we jou! Laat het ons gerust weten via mail, dan bespreken we het over een koffietje.

Gerelateerd nieuws

Collectieve ophaalronde voor klein gevaarlijk afval | november 2023

Collectieve ophaalronde voor klein gevaarlijk afval | november 2023

Algemeen / Gemaakt op donderdag 26 oktober 2023

Volg het voorbeeld van honderden bedrijven in West-Vlaanderen en laat het klein gevaarlijk afval in jouw bedrijf ophalen aan gereduceerd tarief. Want klein gevaarlijk afval (kga) zoals lege verfpotten, oude tl-lampen, loodaccu’s, olieresten, chemicaliën, lege cartridges en toners … blijft vaak liggen in bedrijven, of erger nog, belandt in de restcontainer.

LEES MEER
Made in gaat op zoek naar het West-Vlaamse ‘Product van het Jaar’

Made in gaat op zoek naar het West-Vlaamse ‘Product van het Jaar’

Algemeen / Gemaakt op dinsdag 17 oktober 2023

Onze redactie gaat samen met u, beste lezer, op zoek naar het 'West-Vlaamse Product van het Jaar'. Na een dagenlange beraadslaging over de lijvige analyse-rapporten en de aartsmoeilijke weerstand tegen de professionele lobbyisten, heeft de jury een nu al legendarisch salomonsoordeel moeten vellen. Uit het overaanbod van inzendingen werd een finale selectie van 20 genomineerden gemaakt. Wie bij de gelukkigen hoort, dat lees je hieronder. Maar vooral: wie is jouw favoriet? Daar kan je voor stemmen door te surfen naar onze website. U stemt toch ook mee?

LEES MEER