Fiboburo Accountancy
G&V
KBC

AGENDA

01/12/2020 Online infosessie betreffende groepsaankoop elektrische laadpalen
07/12/2020 Online infosessie betreffende groepsaankoop elektrische laadpalen
22/03/2021 Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u) maandag 22 maart 2021
29/03/2021 08:00 tot 12:00 Bijscholing opleiding EHBO (4u)
TERUG NAAR OVERZICHT
G&V lanceert gezond en trendy shopconcept : Breakpoint

G&V lanceert gezond en trendy shopconcept : Breakpoint

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 11 september 2020

De eerste vestiging in het nieuwe concept , gelegen te Uccle (Waterloosesteenweg 959) wordt vandaag geopend !

De inrichting werd volledig opnieuw aangepakt waarbij gedacht werd aan voldoende groen en duurzame, natuurlijke materialen die rust brengen voor de bezoekers.

Naast het interieur, werd ook het assortiment volledig onder de loep genomen en vernieuwd met - naast de traditionele internationale kwaliteitsmerken – een bewuste keuze voor bijkomende Belgische, ultraverse kwaliteitsproducten.  Voor de koffie werd er begrijpelijk een uitzondering gemaakt door te kiezen voor Caffè Vergnano, Italië’s oudste koffiebrander sinds 1882.
De vernieuwde shop is 24/24 en 7/7 open waardoor iedereen er op elk uur van de dag terecht kan met zijn specifieke nood.
In het project te Uccle loopt tevens een samenwerking met gerenommeerd topfotograaf Zeger Garré die een collectie prachtige zwart-wit foto’s nam om de ruimte een extra artistieke dimensie te geven, met nadruk op lokaliteit om de eigenheid en authenticiteit van de locatie te benadrukken.

Over G&V Energy group
G&V Energy Group is een snelgroeiend en relatief jong Belgisch groeibedrijf met oog voor duurzaamheid, actief op de markt van tankstations. Dankzij strategische overnames van de Esso stations in de regio Brussel-Henegouwen en Vlaanderen in 2012-2013 is de firma uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler op de Belgische markt. Op vandaag exploiteert G&V meer dan 200 tankstations en 26 shops onder zowel de eigen ‘G&V’ brand, als onder noemer van Esso, Shell, Total, Q8, Enora (CNG) en Breakpoint. Een andere belangrijke pijler binnen de groep is de multi brand CAPS Fuel Card met een online platform waarmee klanten hun wagenpark gemakkelijk beheren en de administratie van accijns- en taks aanvragen kunnen beperken. Dankzij de samenwerking met partnernetwerken biedt G&V haar klanten een netwerk van meer dan 2000 tankstations in de Benelux en Frankrijk aan.
Meer info: g-v.be / caps.be / enjoybreakpoint.be

Gerelateerd nieuws

Sneltest COVID-19

Sneltest COVID-19

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 26 november 2020

COVID-19 heeft een onvoorziene impact op onze samenleving. Om de COVID-19 epidemie te bestrijden raadt de Wereldgezondheidsorganisatie aan om veel te testen. Door te testen kunnen we de overdracht van het virus beperken en wordt het indammen van de pandemie eenvoudiger. De onderstaande sneltest van BioSynex kan gebruikt worden voor het aantonen van virale antigenen na afname van een keel of neus swab. Gezien de wereldwijde vraag naar testen is er momenteel een leveringstermijn van ongeveer 3 weken.

LEES MEER
Groepsaankoop elektrische laadpalen - online infosessie op 1 december en op 7 december

Groepsaankoop elektrische laadpalen - online infosessie op 1 december en op 7 december

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 26 november 2020

In Vlaanderen rijden ongeveer 3,7 miljoen voertuigen rond, samen goed voor jaarlijks 56,4 miljard kilometer en 16 miljoen ton CO2-uitstoot. Vele bedrijven hebben als  uitdaging om efficiënter en duurzamer met energie om te gaan. Elektrisch rijden past in dat verhaal, want daarmee kan de CO2-uitstoot gevoelig beperkt worden. Daarom bieden wij een groepsaankoop Elektrische laadpalen aan, zo bouwen we aan een netwerk op de zone waarbinnen elektrische wagens van personeel en bezoekers vlot kunnen geladen worden. Wij organiseren voor deze groepsaankoop 2 online infosessies.

LEES MEER