Fiboburo Accountancy
G&V
KBC

AGENDA

01/12/2020 Online infosessie betreffende groepsaankoop elektrische laadpalen
07/12/2020 Online infosessie betreffende groepsaankoop elektrische laadpalen
22/03/2021 Opleiding hanteren kleine blusmiddelen (4u) maandag 22 maart 2021
29/03/2021 08:00 tot 12:00 Bijscholing opleiding EHBO (4u)
TERUG NAAR OVERZICHT
Lunchen in de natuur op Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk

Lunchen in de natuur op Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 28 juli 2020

Het is de bedoeling dat het park een hefboom wordt om de ganse industriezone biodiverser en bijvriendelijk te maken. Op de site staan nu reeds 3 bijenkorven. Het bedrijf Brooklyn, gevestigd in de Politieke Gevangenestraat, nam nu reeds het initiatief om van een veld achter hun bedrijf een bloemenweide te maken. We hopen dat andere bedrijven dit voorbeeld zullen volgen. In 2021 zullen alle bedrijven daarover gecontacteerd worden en zullen zij meer info krijgen over eventuele mogelijkheden tot externe hulp voor aanleg en onderhoud van de bloemenzone, hoe klein ook.

Vanaf 4 juli : mogelijkheid tot lunchen op de groenzone in ontwikkeling (eigen lunchpakket mee te nemen).

OPEN OP : woensdag van 11u tot 18u, vrijdag van 11u tot 18 en zaterdag van 14u tot 18u.

Gerelateerd nieuws

Sneltest COVID-19

Sneltest COVID-19

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 26 november 2020

COVID-19 heeft een onvoorziene impact op onze samenleving. Om de COVID-19 epidemie te bestrijden raadt de Wereldgezondheidsorganisatie aan om veel te testen. Door te testen kunnen we de overdracht van het virus beperken en wordt het indammen van de pandemie eenvoudiger. De onderstaande sneltest van BioSynex kan gebruikt worden voor het aantonen van virale antigenen na afname van een keel of neus swab. Gezien de wereldwijde vraag naar testen is er momenteel een leveringstermijn van ongeveer 3 weken.

LEES MEER
Groepsaankoop elektrische laadpalen - online infosessie op 1 december en op 7 december

Groepsaankoop elektrische laadpalen - online infosessie op 1 december en op 7 december

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 26 november 2020

In Vlaanderen rijden ongeveer 3,7 miljoen voertuigen rond, samen goed voor jaarlijks 56,4 miljard kilometer en 16 miljoen ton CO2-uitstoot. Vele bedrijven hebben als  uitdaging om efficiĆ«nter en duurzamer met energie om te gaan. Elektrisch rijden past in dat verhaal, want daarmee kan de CO2-uitstoot gevoelig beperkt worden. Daarom bieden wij een groepsaankoop Elektrische laadpalen aan, zo bouwen we aan een netwerk op de zone waarbinnen elektrische wagens van personeel en bezoekers vlot kunnen geladen worden. Wij organiseren voor deze groepsaankoop 2 online infosessies.

LEES MEER