AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Lunchen in de natuur op Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk

Lunchen in de natuur op Kanaalzone Harelbeke-Kortrijk

Voorstelling / Gemaakt op dinsdag 28 juli 2020

Het is de bedoeling dat het park een hefboom wordt om de ganse industriezone biodiverser en bijvriendelijk te maken. Op de site staan nu reeds 3 bijenkorven. Het bedrijf Brooklyn, gevestigd in de Politieke Gevangenestraat, nam nu reeds het initiatief om van een veld achter hun bedrijf een bloemenweide te maken. We hopen dat andere bedrijven dit voorbeeld zullen volgen. In 2021 zullen alle bedrijven daarover gecontacteerd worden en zullen zij meer info krijgen over eventuele mogelijkheden tot externe hulp voor aanleg en onderhoud van de bloemenzone, hoe klein ook.

Vanaf 4 juli : mogelijkheid tot lunchen op de groenzone in ontwikkeling (eigen lunchpakket mee te nemen).

OPEN OP : woensdag van 11u tot 18u, vrijdag van 11u tot 18 en zaterdag van 14u tot 18u.

Gerelateerd nieuws

BKHK Gespot: ALLAERT ALUMINIUM

BKHK Gespot: ALLAERT ALUMINIUM

Voorstelling / Gemaakt op vrijdag 9 september 2022

60 JAAR VAKMANSCHAP & ERVARING!

Sinds 1955 zijn kwaliteit, gestadige groei en duurzame relaties met alle betrokkenen belangrijke aandachtspunten voor het bedrijf.
Allaert Aluminium heeft als doel zich te blijven profileren als specialist in gebouw gebonden aluminium constructies, met speciale aandacht voor de architectuur.

Aluminium en staal worden verwerkt in eigen ateliers.  Jarenlang vakmanschap en ervaring zijn vereisten om tot onze ploeg te kunnen behoren.  Enkel de beste kwaliteit producten worden verwerkt in samenspraak met onze partners en leveranciers. 
Allaert Aluminium richt zich op haar medewerkers en geeft hen de kans om te groeien in hun taken, rollen en functies.

Om dit te bereiken willen we de manier van werken, denken en handelen verbeteren. Om dit proces te financieren, kunnen we rekenen op steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF). De reorganisatie van onze structuur zal onze medewerkers stimuleren om sterker samen te werken, meer verantwoordelijkheden op te nemen en deze ook te delen. De visie en strategie van Allaert Aluminium wordt op deze manier veilig gesteld voor de toekomst.

LEES MEER
BKHK GESPOT: VPERFORMANCE

BKHK GESPOT: VPERFORMANCE

Voorstelling / Gemaakt op donderdag 23 juni 2022

We mogen op onze bedrijvenzone een nieuw lid verwelkomen!

VPERFORMANCE - Let’s ride!

Klaas Vanbeveren blinkt met VPerformance uit in kwaliteit, service en passie voor mekaniek.

Het bedrijf richt zich vooral naar onderhoud, restauratie, motor en tuning, Young -en Oldtimers, Sportauto’s. Bovendien is Klaas een Mitsubishi lancer evo en Porsche specialist.

Samen met zijn echtgenote Jill runt hij enthousiast deze groeiende en bloeiende zaak in de Politiek Gevangenenstraat.

LEES MEER