G&V
KBC

AGENDA

26/04/2021 Webinar over innovatieve beveiliging van bedrijventerreinen
TERUG NAAR OVERZICHT
Opwaardering kanaal Bossuit-Kortrijk

Opwaardering kanaal Bossuit-Kortrijk

Mededelingen / Gemaakt op maandag 22 maart 2021

Bewoners en eigenaars in de zone tussen het bestaande kanaal – R8 – Leie en de bedrijvenzones langsheen het kanaal worden ook persoonlijk geïnformeerd over de voorkeursoplossing aan de hand van een brief en infofolder.
 

Voor vragen of toelichting : 

Sweco Belgium bv/srl
Elfjulistraat 43
BE-9000 Gent

T +32 9 241 59 20
www.swecobelgium.be

Gerelateerd nieuws

Kanaal Bossuit-Kortrijk zorgt voor hoogspanning

Kanaal Bossuit-Kortrijk zorgt voor hoogspanning

Mededelingen / Gemaakt op dinsdag 1 december 2020

De Kortrijkse SP.A heeft er voor gepleit om alle plannen voor de heraanleg van het kanaal Bossuit-Kortrijk stil te leggen. Het dossier, waar de Vlaamse regering moet over beslissen, sleept al tien jaar aan. Het kanaal vormt een cruciale verbinding tussen het Leie- en het Scheldbekken en het bedrijfsleven is vragende partij om het kanaal te verbreden. Waterwegen zijn immers de transportmodi van de toekomst. Voka reageert gebelgd en geschokt op de voorzet van de SP.A. Ook binnen de Kortrijkse politieke coalitie is het ongeloof over de stelling van de SP.A groot.

LEES MEER
Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week 23 november

Ophaling Klein Gevaarlijk Afval week 23 november

Mededelingen / Gemaakt op donderdag 29 oktober 2020

We organiseren opnieuw een ophaalronde voor klein gevaarlijk afval voor alle West-Vlaamse bedrijven. Tussen maandag 23 november en vrijdag 4 december kunt u uw lege verfpotten, olieresten, chemicaliën, oude TL-lampen, spuitbussen, brandblussers ... aan een voordelige prijs laten ophalen. Ook interesse om deel te nemen? Vul uiterlijk donderdag 21 november het ophaalformulier in via deze link: http://pomwvl.be/ophaalformulier-kga

LEES MEER