AGENDA

TERUG NAAR OVERZICHT
Werken Vierkeerstraat Bavikhove.

Werken Vierkeerstraat Bavikhove.

WEGENWERKEN / Gemaakt op donderdag 11 mei 2023

Werken Vierkeerstraat Bavikhove

Gerelateerd nieuws

Werken Stasegemsesteenweg-Generaal Deprezstraat

Werken Stasegemsesteenweg-Generaal Deprezstraat

WEGENWERKEN / Gemaakt op dinsdag 24 mei 2022

UPDATE 17 MEI 2022
De afwerking van de wegenwerken wordt verlengd tot en met vrijdag 20 mei 2022.

UPDATE 6 MEI 2022
Het asfalteren van het fietspad staat op de planning voor woensdag 11 mei 2022. De signalisatie en markering volgen aansluitend op donderdag 12 mei en vrijdag 13 mei 2022.

UPDATE  2 MEI 2022
De aannemer van de asfalteringswerken in de Stasegemsesteenweg raakt niet tijdig aan de nodige grondstoffen om het rode fietspad te asfalteren zoals voorzien op 2 mei. Hun leverancier heeft te kampen met grote tekorten ten gevolge van de Oekraïnecrisis en alle Europese sancties op invoer van Russische olie en aardgas.

 

LEES MEER
Werken Stasegemsesteenweg-Generaal Deprezstraat

Werken Stasegemsesteenweg-Generaal Deprezstraat

WEGENWERKEN / Gemaakt op donderdag 24 maart 2022

Vanaf maandag 28 maart 2022 tot en met woensdag 18 mei 2022 vinden werken plaats in de Stasegemsesteenweg en de Generaal Deprezstraat, tussen de Magnoliastraat en de Politieke Gevangenenstraat/Veldrijk.

Het betreft infrastructuurwerken aan de bovenbouw. De middeneilandjes worden opgebroken, er wordt een nieuw fietspad aangelegd en de asfaltlaag wordt vernieuwd.

Het verkeer richting Stasegem wordt aan de rotonde de Mol (Stasegemsesteenweg, Heerbaan, Stasegemsestraat en Gulden-Sporenstraat) omgeleid via de Gulden-Sporenstraat - Berkenlaan - Venetiëlaan - Politieke Gevangenenstraat.

Het verkeer richting Harelbeke wordt omgeleid via de Politieke Gevangenenstraat – Venetiëlaan – Berkenlaan – Gulden-Sporenstraat.

Tussen de Magnoliastraat en de Politieke Gevangenenstraat geldt in de Stasegemsesteenweg en Generaal Deprezstraat een parkeerverbod tijdens de werkuren. De volledige projectzone wordt afgesloten en er is enkel plaatselijk verkeer toegelaten.

Handelszaken blijven gedurende de werken bereikbaar met uitzondering tijdens de asfalteringswerken die onder voorbehoud van de weersomstandigheden zullen plaatsvinden in de week van 25 april 2022.
Er wordt gewerkt in twee fases:

Fase 1 – asfalteringswerken vanaf de Generaal Deprezstraat richting de Acacialaan
Fase 2 – asfalteringswerken vanaf de Acacialaan tot de Magnoliastraat

Tijdens de asfalteringswerken is er geen verkeer mogelijk.
Doorgang voor de fietsers is altijd mogelijk.

LEES MEER